397 original 1

Lawrence Road

This mixed use development comprises the construction of three buildings of 7, 5 and 3 storeys, to provide 47 residential units with commercial space at ground floor.

Full Site Render Edit

Integration provided the environmental strategy and detailed building services design. As part of the design process, we carried out whole life costing in order to determine the most cost-effective means to provide space heating to the site while still meeting the London Plan carbon emission standards. This included evaluating both centralised and individual supply options in terms of both construction costs and ongoing costs to occupiers.

B1 Courtyard Elevation

Project Details

  • Project

    Lawrence Road
  • Location

    Tottenham, London
  • Client

    Vabel
  • Architect

    Vabel and Pozzoni
  • Status

    In construction